Op zoek naar betaalbare ideeën ter promotie van jouw bedrijf? Met golfkarton maak je eenvoudig een statement, dat niet eens je volledige marketing budget hoeft op te slokken. Dit unieke materiaal leent zich fantastisch voor de leukste promotionele activiteiten tegen een redelijk budget. Binnenkort een beurs of event, en nog totaal geen inspiratie? In deze blog hebben we 3 creatieve ideeën voor je klaarstaan, waarmee je zeker weten de show gaat stelen! Ontdek de vele mogelijkheden die golfkarton je biedt.

Voordelen van golfkarton

Betaalbaarheid is natuurlijk belangrijk als je promotiematerialen laat maken, maar ook duurzaamheid is iets wat veel bedrijven belangrijk vinden. En veel consumenten! Door te kiezen voor golfkarton, kies je voor 100% recyclebaar materiaal, waarmee je dus zo min mogelijk impact uitoefent op het milieu. Het is te bedrukken in vele stijlen en in elke denkbare vorm te snijden, en laat zich ook nog eens makkelijk opvouwen, opbergen en hergebruiken. Golfkartonnen props zijn dus ideaal in gebruik! De voordelen op een rijtje:

  • Voordelig te produceren
  • Milieuvriendelijk
  • Duurzaam en herbruikbaar
  • Licht van gewicht en opvouwbaar

1) Een sustainable zithoek

Heb je wel eens op een kartonnen fauteuil of bank gezeten? Het zit eigenlijk best lekker! Door een sustainable zithoek in je koffiecorner, beursstand of wachtkamer te plaatsen, laat je direct de milieubewuste kant van jouw bedrijf zien. Zet mensen aan het denken: waarom zouden meubels niet te recyclen moeten zijn? Van golfkarton kun je bovendien bijzonder stevige meubels laten maken, die een absolute eyecatcher vormen.

Je kunt je meubels natuurlijk laten bedrukken met een gezellig printje, met leuke slogans of gewoon met je bedrijfslogo. Maak een knus hoekje met meerdere fauteuils, een bank en een salontafel en geef mensen gelijk iets om over te praten!

2) Selfie time!

Gezellig met vrienden op de foto met een grappig bord, of jouw hoofd op het lijf van één van je helden? Een origineel selfie frame is dé manier om in de tijdlijn van jouw doelgroep te belanden. Mensen zullen de foto’s namelijk onherroepelijk delen op hun social media accounts! Neem Instagram, Facebook of LinkedIn dus over met je unieke selfie prop.

Laat een draagbaar bord maken of een staand display, waarachter je kunt plaatsnemen. Steek je hoofd door de opening en lachen maar! Leuk op feestjes, of op een marketing event: een unieke herinnering voor je bezoekers. Een selfie frame van golfkarton is voordelig te laten maken in iedere stijl die je maar wilt.

3) De spanning opbouwen: even spieken

Een kartonnen bord met uitsparingen is natuurlijk leuk om mee op de foto te gaan, maar het kan natuurlijk ook de nieuwsgierigheid prikkelen. Draai het eens om en laat mensen van buiten naar binnen spieken! Want wat als je mensen een unieke sneak preview geeft achter de schermen? Bijvoorbeeld bij een verbouwing, een lancering van een nieuwe collectie, of de start van een compleet nieuw bedrijf.

Dek alle ramen en glazen deuren af met kartonnen platen en laat alleen kleine kijkopeningen vrij, die je op verschillende hoogtes uit het karton laat snijden. De bedrukking maakt extra nieuwsgierig: wat is er hier aan de hand? Een grappige sneak peek, waar mensen het veel over zullen hebben!

Jouw leverancier voor iedere marketingstunt

Sta jij te springen om met één van deze ideeën aan de slag te gaan? Laat je dan helpen door één van de meest ervaren partijen op het gebied van kartonnen drukmateriaal. Bij Megavista maken ze de gaafste promotiematerialen van golfkarton, en kunnen ze je uitstekend adviseren hoe jouw project het beste tot leven brengt.

Kies uit kartonnen displays, meubels, beursstands en ‘peephole’ kijkgat wanden: je kunt het zo gek niet bedenken of ze kunnen het voor je maken. Helemaal in het design dat jij voor ogen hebt!