Meer kleur in je huis lijkt misschien iets voor de koude wintermaanden om toch nog wat sfeer in huis te halen. In de zomer werkt dit alleen ook erg goed. Frisse kleuren geven leven aan je interieur. En natuurlijk ben je dan ook direct voorbereid voor wanneer het weer kouder wordt. 

Kleur je muur 

De simpele en effectieve aanpassing is een kleurtje op je muren en iedereen kan dit zelf gewoon doen. Omdat je muren een erg groot oppervlakte hebben in je huis heeft dit veel effect en moet je wel een beetje oppassen dat je niet te ver doordraait met de gekleurde muren. Als je alleen een kleurtje niet spannend genoeg vindt, ga dan voor een kleurrijk behang op de muren.  

Vloerkleden

De vloer is net als de muren echt een basiselement van je huis en heeft daarom erg veel invloed. Meestal is het toch de verstandige keuze om je vloer wat meer met rust te laten wanneer het gaat om kleur aanbrengen. Als je ook veel kleur op je vloer hebt heb je vaak een erg drukke uitstraling wat meestal minder prettig overkomt. Maar hier en daar een beetje kleur op de vloer kan wel met een vloerkleed. Wanneer je de vloerkleden een beetje neutraal laat is er een grote keuze aan patroontjes en kleuren.

Raamdecoratie met kleur

Wanneer je gaat voor nieuwe raamdecoratie kan je ook hier denken aan wat kleur. Of je nu gaat voor gordijnen of jaloezieën, ze zijn allemaal in de gekste kleuren te krijgen. Je kan hier gaan voor een sterke kleur of juist een wat subtielere kleur. Dit kies je zelf natuurlijk zodat het past bij de rest van je interieur. 

Kleurrijke inrichting 

Met het interieur van je huis krijg je pas echt veel keuzes. Alle meubels en accessoires kunnen in alle kleuren verkregen worden. Zorg ervoor dat je niet alle kleuren gaat combineren maar maak gebruik van een passende mix van een klein aantal kleuren zo wordt je huis wel één geheel.