Als vloerenlegger wil jij eigenlijk maar met één ding bezig zijn: het realiseren van de mooiste vloeren voor je klanten. Niet met de logistiek van de juiste vloer op de juiste plek krijgen, met constant prijzen vergelijken, of met wachten tot je materialen eindelijk geleverd worden. Heb je eenmaal een prettige groothandel in vloeren in de arm, dan bespaar je jezelf veel tijd, moeite en geld. Maar hoe weet je dat je met een betrouwbare partij te maken hebt? Wij stelden 4 vereisten voor je op, die elke groothandel in vloeren eigenlijk wel zou moeten bieden. Anders zijn ze jouw klandizie niet waard!

1) De beste prijs voor je materialen

De optelsom is simpel: als je te veel betaalt voor je materialen, verdien je niks aan je harde werk als vloerenlegger. De inkoop van je vloeren en andere materialen moet wat ruimte overlaten om een kleine marge door te berekenen aan je klanten! Bij jouw groothandel in vloeren moet je er dus vanuit kunnen gaan dat je nooit te veel betaalt. Daarnaast moet je er niet alleen terecht kunnen voor de vloeren zelf, maar ook voor alle andere materialen die je nodig hebt om een vloer te leggen of te behandelen. Een one-stop-shop, als het ware!

  • Kwalitatief hoogstaande vloeren
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • One-stop-shop met alles voor het leggen van vloeren

2) Snelle levering op locatie

Bestel je materialen bij een groothandel in vloeren, dan moeten ze niet alleen snel geleverd worden, zo moeten ook nog eens op de juiste locatie geleverd worden. Je wil je kostbare tijd niet besteden aan het heen en weer rijden met materialen! Zorg er daarom voor dat je bestelde materialen op iedere gewenste locatie geleverd kunnen worden. Daarnaast is de levertijd dus erg belangrijk: kies bewust en zorg ervoor dat lange levertijden jouw project niet onnodig vertragen.

  • Korte levertijden
  • Levering op afspraak
  • Bezorging op de locatie waar je werkt

3) Een fysieke showroom waar je vloeren kunt bekijken

Een vloer leggen die je nog nooit van dichtbij gezien hebt? Een echte vakman begint er niet aan. Het is belangrijk om tot in detail te weten wat je gaat leggen. Voordat je een vloer aanschaft voor een klant, wil je hem dus eerst in het echt zien en kunnen vergelijken met andere kleuren en soorten. Misschien wil je jouw eindklant wel mee kunnen nemen en de verschillen laten zien! Een goede groothandel in vloeren heeft altijd een degelijke showroom, waar je goed onderbouwd je keuze kunt maken.

4) Verkoopondersteuning met kennis van zaken

Ook de meest ervaren vaklui hebben wel eens een vraag over een vloer. Zeker weten dat jij wel eens hebt willen overleggen over de verwerking of behandeling van een bepaalde vloer! Heb je een goed adres als groothandel, dan kan je daar terecht met al je vragen en krijg je antwoord van iemand met kennis van zaken. Iemand die een achtergrond heeft in de installatie van vloeren en weet wat hij verkoopt. Een mede-professional, die je op nieuwe ideeën kan brengen en je echt verder kan helpen!

Een partner waar je op kan bouwen

Samengevat: je wil voor jouw vaste groothandel in vloeren een partij in de arm nemen die niet alleen betrouwbaar overkomt, maar het ook echt is. Een bedrijf dat weet wat jij dagelijks meemaakt en weet hoe ze daar op in moeten spelen. Dat weet hoe het jouw vak makkelijker maakt met goede materialen, een goede prijs en uitstekende service!

Wordt Floormade jouw nieuwe vaste adres?

Zie je door de bomen het bos niet meer in jouw zoektocht naar een goede vloerenhandel? Kies dan voor Floormade. Zo weet je zeker dat je altijd voor een betrouwbare partij kiest, die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Laten we het maar Noordelijke nuchterheid noemen! Bezoek de website eens en ontdek wat ze voor jou als professional kunnen doen.