Ben jij ondernemer of marketeer en wil jij een onuitwisbare indruk achterlaten bij jouw klanten en/of relaties? Laat de verpakkingen van jouw relatiegeschenken of promotiemateriaal bedrukken met digitale print om meteen de juiste toon te zetten. In deze blog delen we 11 ‘specials’ van print and packaging expert Megavista ter inspiratie. Er is immers zoveel mogelijk! Lees verder of bekijk meteen alle mogelijkheden op de website van Megavista.

Waarom kiezen voor de specials van Megavista?

Of je nu een indruk wilt maken op potentiële nieuwe klanten of wilt werken aan jouw klantrelaties, een geschenk of promotiemateriaal is altijd een mooie kans om jouw marketinguitingen te verspreiden. Je kunt het verpakkingsmateriaal immers helemaal bedrukken zoals jij dat wilt dankzij digitale print! Hiermee:

 • maak je een professionele indruk
 • ben je herkenbaar en onderscheid je je van anderen
 • beïnvloed je de ontvanger

Weet jij wat je uit wilt stralen en heb je een mooi ontwerp? Dan is het tijd om deze door te voeren in je uitingen. Ook daarin zijn de mogelijkheden oneindig! We delen 11 voorbeelden van Megavista: de specials!

Verpakkingen

Wil je jouw geschenk of promotiemateriaal herkenbaar verpakken? Dat kan op allerlei verschillende manieren. Zo zijn er verschillende speciale dozen die je kunt bedrukken waar je je producten in kunt verpakken. Dit zijn redelijk simpele ontwerpen die je uniek maakt met jouw ontworpen print:

De kubus doos

promotiedoos

De promotiedoos

Je kunt hier van alles in kwijt. Zo kun je de dozen gebruiken om je reguliere producten in de verzenden, maar ook voor geschenken, samples en ander promotiemateriaal. Naast de reguliere verpakkingen kun je ook kiezen voor een vorm verpakking die meteen een unieke indruk achterlaat. Leuke voorbeelden hiervan zijn:

lunchbox

De lunchbox

appeltas

De appeltas

kartonnen koffer

De kartonnen koffer

Deze verpakkingen zijn uitermate geschikt voor goodiebags wanneer je bijvoorbeeld op een beurs, open dag of ander event staat met jouw merk en/of product. Vul de verpakking met leuke bedankjes en informatie om jouw (potentiële) klanten tot actie over te laten gaan en bedruk deze met een herkenbare digitale print om in de gedachten van jouw doelgroep te blijven hangen.

Displays

Een indruk achterlaten op het bureau of in de vensterbank van jouw relaties? Of op een toonbank van een evenement of winkel? Laat dan een unieke kartonnen display bedrukken met digitale print en vul deze aan met jouw geschenk of promotiemateriaal. Voorbeelden van leuke displays die je hiervoor kunt gebruiken zijn:

 • het bureaubakje
 • de flessen doos en houder
 • de verstelbare doos
 • de dispenserbox

Overige specials

Zoals beloofd zijn er nog twee populaire specials om in te zetten. Deze twee producten vallen niet echt onder de bovenstaande categorieën:

draagdoos flessen

De draagdoos voor flessen

laden doos

De laden doos

De draagdoos voor flessen spreekt waarschijnlijk voor zich. Met deze kartonnen draagdoos vervoer je gemakkelijk twee tot drie flessen wijn of andere drank. Ideaal voor een relatiegeschenk! Nóg unieker is de laden doos. In deze doos met lades bergt jouw (potentiële) klant of relatie eenvoudig producten op. Voorzie deze bijvoorbeeld van jouw sample materiaal!

Standaard dozen bedrukken

Toch op zoek naar een meer standaard kartonnen doos? Ook dan ben je bij Megavista aan het juiste adres. Bij Megavista kun je namelijk ook de volgende dozen bestellen en bedrukken met digitale print:

 • dozen met deksel
 • vouwdozen
 • design dozen
 • open dozen
 • brievenbus dozen

Over Megavista

Megavista Print & Packaging is jouw partner op het gebied van digitale print. Je kunt namelijk altijd rekenen op de allerbeste kwaliteit, dankzij hun nieuwste UV flatbed printers en top UV inkt. Daarnaast staan zij bekend om hun supersnelle service. Het volledige productieproces vindt ‘in huis’ plaats. Wist je dat ze hierdoor jouw bestelling al binnen één werkdag kunnen printen?

 • expert op het gebied van print en packaging;
 • nieuwste technologieën zorgen voor topkwaliteit;
 • bestellingen mogelijk binnen één werkdag klaar!

Contact opnemen

Meer weten over digitale print? Bijvoorbeeld over het productieproces, de mogelijkheden of de service van Megavista? Neem dan gerust contact op, ze staan je met plezier te woord. Op werkdagen is Megavista telefonisch bereikbaar, daarnaast kun je ze altijd mailen.

Megavista